Tovább a tartalomra
Kezdőoldal Ipar

IPARI MEGOLDÁSOK

Ebben a kategóriában az iparban hasznos termékeinkkel találkozhatnak. Mivel számunkra fontos, hogy mindent egyszerűen megtalálhatják, ezért egy helyre gyűjtöttük az ipari technológiákat segítő termékeinket.

A kínálatban elérhetők a nagyobb márkák és a kevésbé ismert gyártók termékei is. Felsorakoztattuk a kenéstechnika legfontosabb termékeit, úgymint különböző alkatrészeket, eszközöket. Szintén a termékcsoport részei a hajtástechnikai kiegészítők, illetve a pneumatika és a csőtermékek is. Tekintsétek meg a kategória legjobbjait!

Ipari termékek

Az ipari technika termékeinél találkozunk a kenéstechnika eszközeivel. Ide tartoznak az igen széles választékban kapható garázstechnikai kiegészítők. Ebben az alcsoportban találunk nyomásszabályozókat mérőórával, óriási választékban hordófedeleket, méretben nagy választékban követőtányérokat. 

A kategóriában nagy segítségünk lehet egy elektromos kenőszivattyú. Továbbá forgalmazunk zsírzószivattyúkat, amik kis és közepes szerszámgépeknél használhatók. A zsírzószivattyúkból található nálunk manuális és elektromos változat is. Szintén a kategória terméke a kerekes kézi zsírzó, ami alkalmas lehet a kézi zsírszivattyúk kiváltására.

A kenéstechnikához nem csupán eszközöket, de különböző alkatrészeket is nagy választékban tartunk. Ilyenek például a hollanderes csatlakozók, ezen belül is a csatlakozók, feszítőcsavarok. Hasonlóan széles a választék az adapterek, menetátalakítók terén is. Gyorskuplungos csatlakozók és falátvezetők közül is többféléből választhatnak a vásárlók.

Az ipari termékek közé tartoznak a hajtástechnika eszközei. A kategóriában találhatók hajtóművek, csigahajtóművek. Ezeket a szerkezetek gazdaságosságuk miatt szeretik kisebb hajtásokhoz, főként a könnyűiparban, szállítószalagok hajtásánál. A villanymotorok közül található kínálatunkban egyfázisú és háromfázisú. Háromfázisú villanymotorok leginkább a járműiparban terjedtek el, egyfázisú villanymotorokat pedig akár még az otthoni eszközökben is találhatunk. Ebben a kategóriában találunk még frekvenciaváltókat. Láncszerkezetekből vannak teljes görgőslánc-szerkezetek és kapcsolóelemek is. A görgősláncok felhasználása elengedhetetlen a modern gyártósorok és gépesített termelési megoldások során. Szintén ebben a kategóriában találhatók a csapágyak is.

Az ipari technikák megsegítésére találunk még pneumatikai tömlőket, különböző üzemi nyomás és méret szerint csoportosítva, szelepeket és alkatrészeket. Itt találunk aljzatokat, kábeleket, belsőmenetes karmantyúkat, elzárószelepeket, toldókat, stb.

Kínálatunkban megtalálható az elektronikai kivitelezési termékek rendkívül széles választéka. Legyen szó villamos hálózat szereléséről vagy szabályozástechnikai áramkörökről, nálunk mindent megtalál.
Kaphatók piacterünkön relék, kapcsolók, kijelzők, aljzatok és szerelési anyagok.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

A termékek megvásárlása a weboldalunk kialakítása végett nagyon egyszerű. A leggyorsabban a felső menüben az Ipar szóra kattintva, azon belül a legördülő menüből választhatjuk ki a számunkra szükséges termékkategóriát. Itt láthatjuk az egyes alcsoportokat, így ezeken belül már itt tudunk választani.

Miután megtaláltuk a számunkra szükséges termékkategóriát, a termékcsoport oldalára irányít weboldalunk. Ezeken az oldalakon a bal oldali sávban tudunk szűrni, akár gyártóra, árra, teljesítményre vagy a termékkategória egy speciális feltételére.

Amikor megtaláltuk a terméket, a Kosárba gombra kattintva könnyen a kosarunkba rakhatjuk. A kosárra kattintva látjuk a megrendelni kívánt termékeket, ezen az oldalon tudjuk megközelítőleg kiszámolni a szállítási költséget a címünk megadásával. 

A Megrendelés feliratra kattintva eljutunk a következő oldalra, ahol minden szükséges adatot meg tudunk adni a számlázáshoz és szállításhoz, illetve el tudjuk menteni az adatainkat legközelebbre. Ezek után már csak fizetnünk kell.

Szeretne megtudni többet termékeinkről?

Íratkozzon fel Hírlevelünkre!