Tovább a tartalomra
Kezdőoldal

LOGISZTIKA

A logisztikához kapcsolódó termékek találhatók ebben a kategóriában. Megtettünk mindent azért, hogy minél átláthatóbb legyen a kategória, rövid kereséssel megtalálhatóak legyenek a szükséges termékek.


Az alkategóriákban találhatóak alumínium termékek, köztük dobozok, létrák, állványok, rámpák, mérlegtechnikai termékek, horog- és bolti mérlegek, anyagmozgatáshoz szükséges eszközök. Az egyes alkategóriák könnyen kereshetők és szűrhetők, így gyorsan elérhető a szükséges eszköz. Fedezze fel Ön is termékkínálatunkat!

Üzleti kapcsolatainkra alapozva hoztuk létre az ILM Piacteret, amelynek célja, hogy egy közös online üzleti felületet biztosítson azok számára, akik az ipari és logisztikai területen végzik mindennapi munkájukat.

Ezek az eszközök segítik a logisztikai munkákat...

Ebben a kategóriában olyan eszközök találhatók, amik a mindennapi üzleti élethez szükségesek a logisztika területén, ilyenek például a mérlegekhez való kiegészítők és alkatrészek, alumínium rámpák, stb.

Az alumínium kedvelt anyag a logisztikában, hiszen könnyű és strapabíró. Az alumínium számos területen hasznos anyag a logisztikában, hiszen könnyen fertőtleníthető, csíramentesíthető, így olyan területen is kifogástalanul használható, mint a gyógyszeripar. Webáruházunkban kaphatók ebből a matériából dobozok különböző méretben, raklapok és iratgyűjtők is. A nálunk elérhető rámpák, asztalok, kordonok is megkönnyíthetik a munkát. 

Szintén ebbe a kategóriába soroljuk a mérlegtechnika termékeit. Itt nem csak a mérlegek találhatóak meg, hanem különböző kiegészítők és alkatrészek is. Kaphatók bolti mérlegek, illetve horogmérlegek, amik a logisztikában igen hasznosak. Darumérlegeink beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, digitális kijelzővel vannak felszerelve.

A nálunk megtalálható eszközök a szükséges direktíváknak megfelelnek. Bolti mérlegeink között találhatók kompakt és multifunkcionális, darabszámlálós mérlegek. Ezek a termékek könnyen hordozhatóak, mégis számos funkcióval rendelkeznek, ilyen például a számlálás.

Az anyagmozgatás kategóriájában kerekek, továbbítók találhatók igen nagy választékban. Kínálatunkban vannak alapkerekek, bútorgörgők, forgózsámolyok, golyósbetétek, hátfuratos kerekek, különböző kerékalkatrészek. Ezenkívül kézikocsik és talpas kerekek is megtalálhatóak webáruházunkban.

Alapkerekeink között a méretbeli választék igen nagy, mind átmérőben, mind pedig szélességben. 


Hogyan történik a rendelés?

Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy minél gyorsabban és könnyebben fellelhetők legyenek a szükséges eszközök. Ezért a felső legördülő menüben már szűkebb kategóriák láthatók.

Miután a menüsorból kiválasztotta a szükséges alkategóriát, annak oldalára navigálja Önt a rendszer. Az oldal bal szélén több jellemzőre is lehet szűrni, ilyen az ár, a gyártó, illetve termékcsoportonként speciális tulajdonságok. Amikor megtalálta a tökéletes terméket, kattintson a Kosárba gombra. Ha végzett a vásárlással, az oldal jobb felső sarkában lévő bevásárlókocsira klikkelve láthatja a megrendelendő termékeket.

Itt átnézheti a teljes rendelést. Ha megfelelő a lista, akkor a Megrendelem feliratra kattintva tovább tud lépni. A következő oldalon ki kell tölteni az adatokat, amikor pedig ezzel elkészült, a Tovább a szállításhoz szövegre nyomva a következő oldalra jut.

Itt a szállítási információk olvashatók, innen továbblépve pedig a fizetés következik, mellyel véglegesíti rendelését.

Szeretne megtudni többet termékeinkről?

Íratkozzon fel Hírlevelünkre!