Tovább a tartalomra
Kezdőoldal Szállítás

Szállítás

Termék szállítás

A szerződés hatálybalépésétől számított 2-7 munkanapon belül vállaljuk a termék kiszállítását*. (*A szállítási határidő a magyarországi márkaforgalmazók készletétől függően változhat.)

A házhozszállítás díjaként a raktáron lévő terméket "normál" súly és méret esetén bruttó 2. 540 Ft, egyéb egyedi megrendelések esetében (túlméretes, amennyiben meghaladja a max. 3 méteres körméretet) bruttó 240 Ft/km díjjal szállítunk. A kiküldött díjbekérő tartalmazza a kiszállítás költségét.
Személyes átvétel: Kecskemét.

"Normál" maximum súly- és mérethatárok:
Súly: 40 kg
Szélesség: 80 cm
Magasság: 60 cm
Hosszúság: 200 cm
Körméret: 300 cm*
*Körméret = 2x szélesség + 2x magasság + hosszúság

A termék Magyarország területére történő házhoz szállítását együttműködő csomagküldő vagy futárszolgálati partnerünk végzi.

A házhozszállítás pontos időpontjának egyeztetését futárszolgálatunk közvetlenül a Vásárlóval végezi. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást.

Házhozszállítási díjunk magába foglalja a rendelt termék raktártól rendeltetési helyig való szállítását (emeleti díj nélkül)!

A terméket átvételkor a Vásárló a futárral együtt kibontják a csomagolásból, kérjük, hogy alaposan nézze át, hogy nincs-e bármilyen sérülés a kiszállított terméken. Ezután a szállító átadja a Vásárlónak a számla eredeti példányát és megkéri, hogy a számla szállítónál maradó példányát aláírva igazolja a termék sérülésmentes átvételét.

Csomagolás:
Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.