Tovább a tartalomra
Kezdőoldal "Műszaki vezető"
Segítség a megfelelő öltözőpadok kiválasztásához

Segítség a megfelelő öltözőpadok kiválasztásához

Egy öltöző kialakítása során alapvető, hogy megfelelő bútorokkal és öltözőpadokkal legyen berendezve maga az öltöző. Hiába van elegendő szekrény, ha nincs elegendő ülőalkalmatosság, na és persze a kellő számú fogasról is célszerű gondoskodni.

A legegyszerűbb öltözőpadok
Amennyiben az öltöző kialakítása során már eleve felhelyezésre kerültek fogasok a falra, a ruhák tárolására esetleg beépített szekrény is rendelkezésre áll, akkor elegendő lehet a legegyszerűbb öltözőpadokat beszerezni.

Az egyszerűbb, fogas nélküli öltözőpadok tekintetében is széles a választék. Kínálunk 900 milliméter hosszúságú padtól kezdve az 1500 milliméteresen át 1800 milliméteres dupla öltözőpadot is. Azt már Önnek kell eldöntenie, hogy a helyiség adottságait figyelembe véve melyek helyezhetők el a legpraktikusabban.

Érdemes tudni, hogy az ülőlécek 500 milliméterenként alátámasztással rendelkeznek, így nem kell attól tartani, hogy besüllyednek.

Ezek az opciók minden öltözőpad esetén élnek
Az öltözőpadok ülőléce alapértelmezés szerint fenyőmintás laminált bútorlapból készül, méghozzá ABS élzárással. Választható azonban igény szerint keményfa ülőléc vagy natúr lakkozott fenyő ülőléc is. Bármelyik ülőléc típusra is essen a választás, ami közös bennük az az, hogy a padok ülőfelülete könnyen tisztítható és fertőtleníthető.

A kiegészítők tekintetében népszerű a rácsos cipőtartó, de természetesen akár enélkül is lehet igényelni az öltözőpadokat. Ha a megrendelő máshogy nem rendelkezik, az öltözőpad váza világosszürke színben kerül elkészítésre, ám egyeztetés alapján nincs akadálya annak, hogy más színű legyen a váz. Ennek azonban lehet egy bizonyos felára.

Ezt érdemes tudni az öltözőpadokról
Jó tudni, hogy az általunk kínált öltözőpadok esetében a lécek galvanizált kötőelemekkel vannak rögzítve a vázszerkezethez, aminek következtében stabil az egész szerkezet. A lábvégeket minden esetben műanyag végzáró dugóval látjuk el, így elkerülhető, hogy az öltözőpad kárt tegyen a padlóban, ha elmozdításra kerül.

Célszerű a megrendelést megelőzően meggyőződni nemcsak az öltözőpad szélességéről, hanem a mélységéről és a magasságáról is.

Vannak háttámlás, akasztós öltözőpadok is
Az öltözőhelyiség kialakításából adódóan előfordulhat, hogy a tér közepére is kerül öltözőpad. Ha erre kerül sor, akkor oda célszerű mindenképpen háttámlás, akasztós kivitelt választani, máskülönben problémát jelenthet a ruhák elhelyezése az öltözés során.

Kínálunk egyoldalas és kétoldalas akasztós öltözőpadot is. Repertoárunkban szerepelnek négy- és hatakasztós változatok is, sőt, négyakasztósból van dupla öltözőpad is, ami azt jelenti, hogy nyolc akasztó szerepel egymás mellett.

A legkisebb háttámlás öltözőpad mindössze 1000 milliméter széles, míg a legszélesebb variáció egy 10 fogassal rendelkező, 2500 milliméter széles háttámlás kivitel. Ez utóbbiból egyaránt lehet rendelni egyoldalas és kétoldalas változatot is.

A háttámlás, akasztós öltözőpadokra ugyanúgy érvényesek a fent említett opciók, azaz kérhetők különféle színekben, az alapértelmezettől eltérő ülőléccel, rácsos cipőtartóval vagy anélkül.

Ha segítségre van szüksége a rendeléshez, vagy kérdése volna, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal! Munkatársaink chaten, e-mailben és telefonon is szívesen állnak rendelkezésére.
Előző cikk Ezért nem mindegy, milyen egy férfi munkanadrág
Következő cikk Amit a tárgyalószékek kapcsán tudni érdemes