Tovább a tartalomra
Kezdőoldal "Műszaki vezető"
A színes boríték sose megy ki a divatból

A színes boríték sose megy ki a divatból

Kétségtelen, hogy az e-mail, a közösségi média és a chatprogramok korában a hagyományos, papíralapú megoldások háttérbe szorulnak. Sok esetben azonban mégiscsak a papír a jó választás, hiszen elegánsabb és személyre szólóbb, mint bármilyen digitális üzenet, információ. Mind a cégeknek, mind a magánszemélyeknek érdemes tehát többféle színes borítékot is tartani.


Mikor jönnek jól a színes borítékok?

Bár magánszemélyként napjainkban inkább hivatalokkal és közműcégekkel levelezünk papíron, időnként személyes leveleket is írunk. Egy szülinapi köszöntés vagy egy évfordulós jókívánság, esetleg a gyermek születése utáni gratuláció mind-mind ízléses és az alkalomhoz illő borítékot kíván.

Az ILMARKET.HU papírtermékei között rengeteg szín, típus és méret is képviselteti magát, így pillanatok alatt megtalálhatja a legszebb borítékot. Érdemes többféle verziót is beszerezni, hogy mindig legyen mihez nyúlni, ha szükség lenne egy színes borítékra.


A színes borítékok a cégek életében

Azt természetesen egyáltalán nem javasoljuk, hogy a cégek a hivatalos iratokat színes borítékban küldjék. Ezenfelül azonban számos olyan eset létezik, amikor egy ilyen termék sokat dob a cég renoméján.

Az ajándékkuponoknak és vásárlási utalványoknak például tökéletes választás egy színes boríték. A pultra kihelyezve lényegesen figyelemfelkeltőbbek, mint egy átlagos fehér típus. Arra ugyanakkor mindenképp ügyeljen, hogy a cég imidzséhez illő színt, színeket válasszon.

A névjegyek méretéhez passzoló színes borítékok igazán remek marketingeszközök. Akár egy vagy több névjegyet is tárolhat bennük, vagy kihelyezheti a borítékot az üzletében, egy üzleti konferencián, megbeszélésen.

Kisebb cégeknél egyáltalán nem ritka, hogy papíron írnak a fontosabb ügyfeleknek egy-egy fontos eseményre. Egy személyre szabott karácsonyi üdvözlet például tovább mélyíti a jó viszonyt. Ehhez viszont elengedhetetlen egy ízléses, színes boríték.


A legtipikusabb borítékméretek

A borítékok méretezése szabványok szerint történik. Hogy könnyebben eligazodjon a felhozatalban, érdemes megismerni, hogy melyik kód pontosan milyen méretet is takar.
  • LC/6 – 162 x 114 mm (A4-es papír négy részre hajtva)
  • LA/4 – 220 x 110 mm (A4-es papír három részre hajtva)
  • C6/C5 – 229 x 114 mm (A4-es papír három részre hajtva)
  • LC/5 – 229 x 162 mm (A4-es papír félbehajtva)
  • TC/5 – 229 x 162 mm (A4-es papír félbehajtva)
  • LC/4 – 324 x 229 mm (A4-es papír hajtás nélkül)
  • TC/4 – 324 x 229 mm (A4-es papír hajtás nélkül)

Színes boríték LA/4 selyemfényű barack

Az LA/4 méretű színes boríték igazi jolly joker. Visszafogott, mégis elegáns színével lényegében bármilyen alkalomra és célra ideális. A selyemfényű barack egyszerre elegáns és modern, így cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt tökéletes.

Ez a boríték akár kreatív célokra is alkalmas. Különösen, hogy színben passzoló karton és fénymásolópapír is elérhető hozzá.


Papírtermékek az ​​ILMARKET.HU kínálatában

A színes borítékok csak egy szeletét teszik ki papírkínálatunknak. Bátran nézzen szét webáruházunkban, hiszen nálunk minden szükséges terméket megtalál. A teljesség igénye nélkül az alábbi papírokkal várjuk:
  • Fénymásolópapír
  • Levélpapír
  • Faxpapír
  • Öntapadós címke
  • Oklevél
  • Kartonlapok
  • Plotterpapír

Amennyiben pedig kérdése lenne egyik-másik termékünkkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!
Előző cikk Így válasszon parkolásgátló eszközöket
Következő cikk Darabszámláló mérleg: egy hasznos társ a mindennapokban