Tovább a tartalomra
Kezdőoldal "Műszaki vezető"
Alumínium termékek

Az alumínium sátorváz előnyei

Az alumínium sátorvázzal számos helyen találkozhatnak, főleg rendezvényeken, munkahelyi sportnapokon. Vannak kifejezetten olyan vállalkozások, melyek számára elengedhetetlen, hogy rendelkezzenek mobil sátrakkal, sátorvázakkal, ilyenek például a rendezvényszervező cégek.

Emellett viszont nem rossz beruházás akár egy ipari vállalatnak sem egy-egy mobil sátor, hiszen hosszú távon, ha rendszeresen rendeznek eseményeket, például családi napot, sportnapot, ez a befektetés kifizetődik.

Az áruházunkban kapható sátorvázak minden igényt kielégítenek, ezeknek az előnyeit, felhasználási területeit a következőkben olvashatják.

aluminium sátorváz

Az alumínium sátorvázak

Ezeket az eszközöket leggyakrabban rendezvényeken, falunapokon, esküvőkön használják. Mobilitásuknak köszönhetően nem kell napokig építeni a rendezvény elemeit, illetve jól bírják az időjárás viszontagságait is. A sátrak az eső és nap elől is védenek.

Az alumínium sátorváz előnyei

Ennek a terméknek számos előnye van. Anyagát tekintve például az alumínium összes jó tulajdonságát hordozza. Könnyen csíramentesíthető, ezáltal kényes helyeken is felállítható. Korrózióálló anyagról beszélünk, ezért hosszú élettartamú. Könnyű tisztán tartani, és az alumínium 100%-ban újrahasznosítható anyag, ezzel a környezetet is kevésbé terhelik, ha ezt a fajtát választják.

Ezeknek a sátorvázaknak igen kicsi a súlyuk, ami szintén az anyagukból adódik. Ez akkor lehet praktikus, ha nagyobb rendezvényeket kell megépíteni, hiszen ilyenkor minden extra súly számít.

Az alumínium sátorvázak összetételük és kialakításuk miatt további karbantartást nem igényelnek, így a költségek csökkenthetők.

Praktikus szerkezetüknek köszönhetően összecsukva kis helyen is elférnek, ez a szállításnál fontos szempont lehet, hiszen nem kell például nagyobb autót bérelni a vázak miatt.

Szintén a kialakításuknak hála nem kell nagyobb brigád a vázak összeállításához, akár egy-két ember is képes rá, még szerszám se szükséges hozzá.

alumínium sátorváz         alumínium sátorváz

A nálunk kapható sátorvázakról

Az áruházunkban kapható sátorváz vázszerkezetének anyaga ötvözött eloxált alumínium, így az előbbiekben felsorolt előnyöket tökéletesen biztosítja ügyfeleink számára. A vázszerkezet kötései: műanyag sarokelem acélbiztosító szemekkel.

A termék szélessége adott, 2 méter, hosszúsága viszont változó, többféle modell közül választhatnak. Kínálatunkban szerepel 2 méter, 2,4 méter, 3 méter, 4 méter, 5 méter és 6 méter hosszú termék. A maximális magassága 2,1 méter.

A nálunk kapható termékeket azért ajánljuk, mert akár 20 km/h szélben is stabilan állnak.

A termékhez különféle kiegészítőket tudnak vásárolni, ilyen például az előtető, ami növeli az árnyékolást, így még nagyobb védelmet nyújt. Szintén az eszköz kiegészítője a teleszkóprúd, mellyel vízszintesen, tetszőleges magasságban lehet oszlopokhoz rögzíteni az eszközt, így növelve a biztosabb tartást.

Legyen szó akár rendezvényekkel foglalkozó vállalkozásról, akár olyan cégről amelyik nem szeretne minden egyes eseményhez sátort bérelni, az alumínium sátorvázak kiváló választásnak bizonyulnak.

Rengeteg előnnyel bírnak más anyagokkal szemben, webáruházunk kínálatában pedig többféle méret közül választhatnak.

Előző cikk Így zajlik a villanymotor tekercselése
Következő cikk Villanymotor felhasználása - Az ipar egyik csodája