Tovább a tartalomra
Kezdőoldal "Műszaki vezető"
Ezt érdemes tudni az írható ragasztószalag kapcsán

Ezt érdemes tudni az írható ragasztószalag kapcsán

A ragasztószalagok kapcsán a legtöbb embernek a szigetelőszalag, az átlátszó ragasztószalagok (közismertebb nevükön celluxok), esetleg a festőszalg jut az eszébe. Manapság azonban már számos formájú, színű, funkciójú ragasztószalagot lehet vásárolni ezeken felül, például írható ragasztószalagot.

Mentsük meg, amit meg lehet!

Az irodai munka során sajnos történhetnek olyan esetek, amikor a nagy sietség közepette szakad a papír. Ha nemcsak egy jegyzetről van szó, hanem egy dokumentummal, szerződéssel esik meg, akkor az komoly gondot okozhat.

Nem kell azonban feltétlenül új példányt készíteni mindenből. Manapság már olyan fejlett technológiával készült ragasztószalagokat lehet kapni, amik nem maszatolnak, szinte teljes mértékig láthatatlanok és nem is öregszenek el. Így aztán a segítségükkel megjavított papírok másolhatóak is lesznek anélkül, hogy mindenféle csíkok lennének láthatóak a másolatokon.

Ha megmentjük azt, ami megmenthető, akkor papírt, időt és ezáltal pénzt is spórolhatunk. Ami még ennél is jobb hír, hogy hozzájárulhatunk egy kicsit a fenntartható jövőhöz is.

A tesafilm írható ragasztószalagjai

Elsőre talán szokatlannak hangozhat, hogy mire jó egy írható ragasztószalag és hogyan kell egyáltalán elképzelni egy ilyen terméket. A tesafilm olyan írható ragasztószalagot dobott piacra, amely tejfehér, öntapadó, és egy világos színű papíron szinte nem is látható. Kitűnően lehet használni abban az esetben, ha véletlenül elszakadt egy dokumentum, de szeretnénk megmenteni. Előnye, hogy az esetlegesen készülő fénymásolatokon nem fog látszani a ragasztás helye.

Ez a ragasztószalag az úgynevezett DIY, azaz kézműves tevékenységek esetében is jól jöhet. Lehet rá írni is, és olyan PVC-mentes filmből készült, ami írható. Letekercselése könnyű, bármilyen tesafilm adagolóval lehet használni. Ugyanez a gyártó rendelkezik neon színű, írható és nyom nélkül eltávolítható irodai szalaggal is. Ez utóbbit lehet használni akár valamilyen irodai jelölésre vagy éppen címkézés céljából.

A Scotch Magic ragasztószalagjai

Webáruházunkban a Scotch Magic termékei is megtalálhatók. E gyártó rendelkezik olyan kivitellel, ami egyben öregedésálló és írható is, de van még egy nagy előnye. Lágy ragasztóanyagának hála gyakorlatilag bármilyen felületről el lehet távolítani anélkül, hogy nyomot hagyna, még sok év elteltével is.

írható ragsztószalag

Hagyományos irodai ragasztószalaggal is rendelkezik a szóban forgó gyártó. Ennek a felülete matt, lehet rá írni is. Ha papírt ragasztunk vele, akkor gyakorlatilag láthatatlan. Előnye még, hogy nem sárgul, nem öregszik el. Egyenként dobozolva lehet kapni. Akár keskenyebb, akár szélesebb változatban is rendelhető.

Segítünk a választásban!

Az egyes termékek adatlapját igyekeztünk a lehető legrészletesebben kitölteni. Külön figyelmet szenteltünk annak, hogy a termék pozitív tulajdonságai és ára mellett azt is feltüntessük, hogy pontosan milyen méretben kapható. A termékekről rendre feltöltünk jó minőségű, nagy felbontású fényképeket is.

Ha mindezek ellenére kérdése van akár az írható ragasztószalagok, akár más ragasztószalagok, irodai termékek kapcsán, akkor írja meg nekünk akár most azonnal! Munkatársaink igyekeznek a lehető leghamarabb válaszolni kérdésére, és szívesen segítenek az Ön számára leginkább megfelelő termék kiválasztásában.

Előző cikk Válasszon az igényeinek megfelelő értékmegőrző szekrényt!
Következő cikk Hasznos irodai kellékek