Tovább a tartalomra
Kezdőoldal "Műszaki vezető"
Hasznos irodai kellékek

Hasznos irodai kellékek

Az irodai kellékek említésekor gyakran az irodai papírárukra gondol a legtöbb ember. E kategórián belül azonban számos más, hasznos kiegészítő is megtalálható online piacterünkön.

A papírok, szerződések, különféle iratok rendben tartásához érdemes beszerezni irattartó papucsokat. Webáruházunkból különféle méretű, anyagú és színű papucsok rendelhetők. Repertoárunkban szerepelnek irattartó tálcák, dekoratív és egyszerűbb gumis mappák és felírótáblák egyaránt. A fontos iratok védelme érdekében lefűzhető tasakkal, víztiszta genothermmel védekezhetünk. Ezek a fröccsenő, cseppenő folyadék ellen hatékony védelmet nyújtanak.


További irodai kellékek

Egy iroda elengedhetetlen kellékei közé tartozik egy nyomtató és egy fénymásoló. Attól függően, hogy milyen okból használjuk a nyomtatót, megfontolandó, hogy a célnak leginkább megfelelő papírokat szerezzük be.

színes fénymásolópapír

A klasszikus fénymásolópapírok mellett színes fénymásolópapírra, fotópapírokra, színes kartonokra is szükség lehet, de ugyancsak találhat nálunk borítékokat és etikett címkéket is. Bármilyen nyomtatót is vásárolunk, mindig érdemes tartalék patront, festékhengert vagy nyomtatószalagot betárazni, hogy ne érjen senkit kellemetlen meglepetés.

Az irodatechnikai eszközökön belül kínálunk még többféle méretű és típusú naptárat is. Ezenfelül beszerezhet nálunk adaptereket, pénzkasszákat, bankjegyvizsgálókat is, de akár olyan hétköznapi eszközöket is, mint egy billentyűzet, egy egér, egy iratmegsemmisítő vagy egy papírvágó.


Vizuáltechnikai eszközök

Szinte minden irodában szükség van valamilyen vizuáltechnikai eszközre, táblára. Az irodában dolgozók számától és a munkakörtől függően eltérőek az igények. Lehet, hogy minden dolgozó szeretne egy saját parafatáblát, ha pedig nagyobb térben folyik a munka, akkor egy nagyobb mágneses tábla is jól jöhet. A mágneses táblákhoz különféle tartozékokat is célszerű beszerezni. Ilyenek a klasszikus és a színes mágneskorongok, táblafilcek és táblatörlők.

Egy tárgyalóban, ahol különféle folyamatokról születik döntés, egy flipchart elhelyezése is indokolt lehet. A sima flipchart papír mellett kockás lapot is kínálunk, amelyeken a különféle számadatok prezentálása könnyebb lehet.


Minőségi irodabútorok

Egy jól felszerelt iroda szerves részét képezik az irodabútorok. Sokkal jobb kedvvel végzik a dolgozók a feladatukat, ha megfelelő széken ülve töltik a munkanapjaikat. Ráadásul a gerinc védelme szempontjából sem mindegy, hogy milyen ülőalkalmatosságban tölt az ember nap mint nap a hosszú órákat.

Alapszabály, hogy minden helyiségbe olyan széket érdemes elhelyezni, ami a leginkább képes betölteni a funkcióját. Egyrészt furcsa lenne az étkezőbe gamer székeket tenni, a tárgyalóban pedig étkezőszékeken ücsörögni. Másrészt egy irodában teljesen más jellegű ülőalkalmatosságra van szükség, mint egy étkezőben.

A székeken nem érdemes spórolni. Az egészségvédelem mellett a padló védelmét is szolgálhatja, ha mindenhova a legpraktikusabb széket vásároljuk meg, ráadásul az adott helyiség összképe is javulhat egy-egy elegáns széktől. Éppen ezért rendelhet tőlünk a már emlegetett gamer széken túl soft seating széket, vezető forgószéket, tárgyalószéket vagy akár home office széket is. A karfák bizonyos modellek esetében egyedileg kombinálhatók.

Kínálatunkban nem csak székek találhatók az irodabútorok között. Várótermekbe padkombinációkat tudunk ajánlani, de állófogast, bankettasztalt is kínálunk megvásárlásra.

Ha a termékek megrendelése kapcsán kérdése volna, keresse ügyfélszolgálatunkat még ma!
Előző cikk Ezt érdemes tudni az írható ragasztószalag kapcsán
Következő cikk A tanuló vezető tábla megfelelő elhelyezése