Tovább a tartalomra
Kezdőoldal "Műszaki vezető"
Gondoskodjon a higiéniáról egyszer használatos gumikesztyűvel

Gondoskodjon a higiéniáról egyszer használatos gumikesztyűvel

A koronavírus-járvány kitörése óta a kézhigiénia különösen fontos szerepet játszik az életünkben. Mind az otthonunkban, mind a munkahelyünkön kiemelt jelentőséggel bír a megelőzés, amiben kulcsszerep juthat az egyszer használatos gumikesztyűknek. Akár takarítás vagy bevásárlás, tömegközlekedés során is hordhatjuk őket, illetve számos olyan ipari, termelési tevékenység létezik, ahol a használatuk egyenesen kötelező.

Miért jó választás az egyszer használatos gumikesztyű?

A webshopok és szaküzletek kínálatát böngészve többféle gumikesztyűvel is találkozhatunk. A vastag, mechanikai védelmet is biztosító típusok főleg erősebb vegyszereknél jönnek jól, míg az eldobható kesztyűk a mindennapokban bizonyulnak hasznosnak.

Az ilyen kesztyűkkel ugyanis költséghatékonyan garantálhatja a biztonságot családtagjainak vagy alkalmazottainak, munkatársainak. Önmagában a gumikesztyű talán kevés lenne, ezért érdemes szétnéznie webáruházunk tisztítószerei és higiéniai termékei között is.

Milyen helyzetekben jön jól a gumikesztyű?

A magánfelhasználás során már említettük a leggyakoribb eseteket: takarítás, tömegközlekedés és bevásárlás. Mivel az egyszer használatos gumikesztyűk is többféle méretben kaphatók, biztosan találunk megfelelő darabokat a család minden tagjának, akár gyerekeknek is.

A kereskedelemben és az iparban még szélesebb körben használatosak a gumiból készült kesztyűk. A vegyiparban, a gyógyszerészetben vagy az orvoslásban egyenesen nélkülözhetetlen, és az esetek többségében kötelező is.

Hasonló a helyzet a vendéglátásban is, vagy éppen a szupermarketek húspultjaiban, illetve pékségekben. Az egyszer használatos gumikesztyű ezeken túl bárhol remek választás lehet, ahol gyakori az emberek közötti interakció, fizikai kapcsolat. Nem csupán a COVID elleni védekezés, hanem az általános higiéniai előírások miatt is.

Minőségi gumikesztyű gazdaságos kiszerelésben

A webshopunkban elérhető egyszer használatos gumikesztyű igazán jó választás, ha az ár-érték arány a legfőbb döntési szempont.

Ez a 100-as kiszerelésű csomag ugyanis maximális biztonságot nyújt, hiszen minőségi, vegyszerálló anyagból készült. A rugalmas kialakításnak köszönhetően a felhúzása sem okozhat gondot.

Mivel a termék púdermentes, nem okoz bőrirritációt, és hosszú távon is kényelmes viseletet biztosít. Bátran ajánljuk háztartásokba és ipari szereplőknek egyaránt.

Az ILMARKET.HU gumikesztyűje természetesen más méretekben is kialakításban is kapható. Így például elérhető az S-es méret mellett L, XL változatban, illetve púderezve is.

Szerezzen be mindent egy helyen

A munkavédelem vagy éppen az otthoni biztonság barkácsolás, szerelés közben kiemelten fontos. Az egyszer használatos gumikesztyűk mellett épppen ezért nálunk mindent megtalál, amivel garantált a balesetmentes munkavégzés.

Ha pedig a létesítményüzemeltetés terén keres megbízható és első osztályú termékeket, szintén érdemes áttekinteni a kínálatunkat.

A teljesség igénye nélkül az alábbi termékkel várjuk:

  • Matricák és táblák (például: Gumikesztyű használata kötelező, Kamerával megfigyelt terület, Tilos a dohányzás, stb.)
  • Belépőkártya-tartók
  • Ársínek
  • Krétával írható ártáblák
Ha pedig nem talál valamit a webshopunkban, vagy tanácsadásra van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot. Szakértőink segítenek a döntésben, és minden felmerülő kérdését megválaszolják.
Előző cikk Hasznos irodaszerek a jó munkakörnyezet kialakításához
Következő cikk Ezek a kellékek szükségesek a tökéletes csepegtető öntözéshez