Tovább a tartalomra
Kezdőoldal "Műszaki vezető"
Munkaruházat: a pulóverek szerepe és felhasználhatósága

Munkaruházat: a pulóverek szerepe és felhasználhatósága

A munkaruházat, azon belül a munkaruházati pulóverek biztosítása a munkavédelem eszköztárának egyik eleme. Napjainkban mind a multinacionális cégek, mind a kisebb vállalkozások egyre nagyobb gondot fordítanak a munkavállalóik egészségének és komfortérzetének megőrzésére.

A munkavédelem az a terület, amely minden embert érint valamilyen formában. Legyen szó akár munkáltatókról, akár munkavállalókról, mindkét félnek érdeke a megfelelő munkakörnyezet biztosítása, a balesetek megelőzése, a munkavállalók közérzetének bizonyos szintű emelése.

Munkavédelemről néhány szóban

A munkavédelemről a cégeknél rendszeres oktatások is történnek, a vezetőségnek biztosítani kell a munkáltatók számára a megfelelő személyi és tárgyi feltételeket. Ez utóbbinak az eszközei a munkaruházat és a minősített védőruha, mely két különböző kategóriát jelöl, valamint a munkavédelmi cipők és egyéb segédeszközök.

Míg a védőruháknak meg kell felelnie különféle besorolásoknak, úgy a munkaruházatnál ilyen előírás nincs, viszont az mindkettő esetében kiemelt fontosságú, hogy a piszoktól, adott területen keletkező szennyeződésektől megvédje a dolgozókat, ezáltal is megkímélve a saját ruházatot.

Az ILMARKET.HU webáruházunk a munkaruházat széles kínálatával biztosítja Ön és a cége számára azt, hogy munkavállalói egyre jobban érezzék magukat dolgozóként az Ön vállalatánál. A munkaruházaton belül számos alkategóriával találkozhat, pl. a pulóverekkel, azon belül is jó néhány variációval.

Munkaruházat: pulóverek az ILM Piacterünkről!

Néhány évvel ezelőtt kialakítottunk a főleg az ipari és logisztikai ágazatokban tevékenykedő cégek számára egy komplex piacteret, amellyel egyszerre több területen látjuk el a hozzánk betérőket komplett szolgáltatásokkal és termékekkel.

A munkavédelem is része ennek, így széles körű árukínálattal szolgálhatunk Önnek a munkaruházat szektorában is. A munkaruházati termékek, kiemelten a pulóverek olyan felsőruházati elemek, amelyek nemcsak a szennyeződéstől kímélik meg a munkavállalókat, hanem részt vesznek az egészségük megőrzésében is azáltal, hogy egy plusz réteget képeznek, és védik a dolgozókat a meghűléstől.

Amíg egy szellemi munkát végző, irodai alkalmazott számára a mindennapos viselet része a munkába járós öltözékének is, addig a fizikai munkát végzőktől nem várható el, hogy ugyanabba járjanak dolgozni, mint amit otthon viselnek.

A munkaruházati pulóvernek az is célja, hogy az azonos területeken dolgozókat elkülönítse, a kívülről betérő látogatók számára egyértelmű legyen, hogy kik az egy területen dolgozók. Ezt a különböző színekkel nagyon jól el lehet érni.

Cégünknél a munkaruházati pulóverek számtalan színben, kialakításban érhetőek el, az egyszerű, pólószerű vékonyabb felsőtől kezdve a vastagabb, poláros, kapucnis változatokig. Színben is igen széles a skála, az üvegzöld, a lime ugyanúgy megtalálható, mint a tengerészkék. A kisebb méretektől kezdve egészen a 4XL-ig kaphatók az öltözetek.

Mindent egy helyen az ILMARKET.HU Piacterünkön!

Piacterünket azért alakítottuk ki, hogy az Önhöz hasonló cégek egy helyről tudjanak mindent beszerezni. Így ha felkeltette az érdeklődését munkaruházati termékkörünk, nézzen körül a további oldalainkon, fedezze fel az irodai és műhelykialakítás egyszerűségét, amennyiben azt nem kell különböző helyekről intéznie, jó pár egyeztetést lebonyolítva.

Amennyiben kérdése van szolgáltatásainkkal, irodai, műhely berendezéseinkkel vagy csak a munkaruházati pulóvereink kapcsán, bátran keressenek minket elérhetőségeink bármelyikén!
Előző cikk Műanyag csövek széles körű felhasználhatósága
Következő cikk Archiválódobozok, archiválókonténerek ipari felhasználása