Tovább a tartalomra
Kezdőoldal "Műszaki vezető"
Munkaruházati kabátok, mellények - ahol nem csak a divat a szempont!

Munkaruházati kabátok, mellények - ahol nem csak a divat a szempont!

Ha azt az öltözködéssel kapcsolatos kifejezést halljuk, hogy kabátok, mellények, akkor sokan elsősorban arra gondolnak, hogy milyen télikabátot, mellényt vásároljanak most az ősszel, készülve a téli hónapokra, amely biztosan jól fog állni nekik, vagy pedig passzolni fog a legújabb ruhatárukhoz.


Mire valók a munkaruházati kabátok, mellények?

A munkaruházati kabátok, mellények területén azonban teljesen más a helyzet. A ruházat alapvetően azért jött létre sok évszázaddal ezelőtt, hogy a hideg ellen védje az embert. Csakhogy ez mára teljesen megváltozott, és a divaté, sok esetben a legújabb trendeké a főszerep.

A munkaruházatot kimondottan azért alkották meg, hogy a kabátok, mellények és egyéb ruhadarabok ismét az “ősi” szerepüknek megfelelően azért legyenek forgalomban, hogy védjenek. Védeni legfőképpen az időjárás viszontagságai ellen kell, a nagyon hideg és a nagyon meleg ellen, valamint a különböző jellegű szennyeződésektől, portól, piszoktól.

Meg kell különböztetni a sima munkaruházatot és azon belül a védőruházatot. A védőruházat bizonyos munkakörök esetén biztosított kell, hogy legyen a munkavállalók számára, hogy megvédjék őket ne csak az időjárásban bekövetkezett hirtelen változásoktól, hanem bármilyen eredetű balesettől. A védőruházatnak meg kell felelnie speciális előírásoknak, és minőségimbesorolások is vonatkoznak rájuk.


Munkaruházat az ILMARKET.HU webáruháztól

Az ILMARKET.HU webáruházunk munkaruházati szekciója gondoskodik arról, hogy Ön a cége vagy vállalkozása számára biztosítani tudja a megfelelő munkaruházatot, amely egyaránt szolgálja a dolgozói számára a komfortérzetet és kényelmet, valamint ténylegesen melegen tart.

A munkaruházat kategórián belül Ön számos ruhaneművel találkozhat, pulóverekkel, rövid és hosszú ujjú pólókkal, sapkákkal és ami télen kiemelten fontos, hogy a kabátok, mellények széles körű választékát is meg tudja találni az ILMARKET.HU Piacterünkön.

Webáruházunk abban nyújt plusz segítséget ipari és logisztikai területeken tevékenykedő vállalatok és kisebb cégek vezetői számára, hogy nem kell órákat elölteni a szükséges weboldalak keresgélésével ahhoz, hogy mindent beszerezzenek.

Az ILMARKET.HU Piacteret azért hoztuk létre, hogy egy közös platformot szolgáltassunk az Ön számára, ahol mindent megtalál, amelyre szüksége van cégének a zavartalan működéshez. Számos kategóriában válogathat a termékek között. Ezenkívül célunk, hogy ne csak a termékek beszerző helyévé váljon ez az oldal, hanem általunk Ön üzleti kapcsolatokra is szert tudjon tenni.


Vízálló kabátok, softshell mellények 


Softshell ruházati termékeinkhez külön használati útmutatót mellékelünk. Összességében ezek a ruháink valamilyen szinten vízállóak. Ennek mértékét az adott termékre kattintva pontosan is ki tudja keresni, valamint megtekintheti az adott ruhadarab légáteresztő képességének nagyságát is.

Mind a kabátok, mint a mellények állvédővel és sok zsebbel felszereltek. A polár anyagú belső bélés bolyhosodás elleni kezeléssel is védett. Egyes kabátok ujjvégei tépőzárral állíthatók, és eltávolítható kapucnival, fényvisszaverő elemekkel is rendelkeznek. Ön számtalan szín közül tud választani a tengerészkéktől kezdve a fluoreszkáló sárgán át az üvegzöldig.

Bízunk benne, hogy nagy választékunkkal segíteni tudjuk az Ön cége dolgozóinak munkaruházattal való ellátását. Nézzen körül áruházunk további kategóriáiban is, hátha talál olyan kiegészítőket, amelyekre szüksége van. Amennyiben kérdése maradt, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén!
Előző cikk Pneumatikus tömlők felhasználási lehetőségei
Következő cikk Milyen hasznos funkciókkal ellátottak a bolti mérlegek?